Anime Är det värt att titta på?

Är Amagi Brilliant Park värt att titta på?

Amagi Brilliant Park hade en ganska engagerande och intressant historia enligt mig, och den kretsar främst kring restaureringen och räddningen av en döende nöjespark av vår huvudperson Seiya Kanie. Jag tyckte att karaktärerna var minnesvärda, men de flesta av dem hatade jag verkligen. Så, är Amagi Brilliant Park värt att titta på? Här är Amagi Brilliant Park Review.

Översikt - Är Amagi Brilliant Park värt att titta på?

Detta berodde på att de var extremt irriterande och krypande, även för anime-standarder. Men många verkar ha en annan åsikt om Amagi Brilliant Park, och jag märkte att det gillades av många människor, även om jag inte kunde hitta det rekommenderat på många ställen och det var väldigt svårt för mig att hitta det också.

Översikten av kommer att hjälpa till att förstå Amagi Brilliant Park Recension. När det gäller karaktärsutveckling och karaktärsrelationer är de liksom inte några.

Vi ser inte om någon, mycket utveckling alls mellan karaktärerna, så hopp inte om du letar efter sexuella spänningar mellan karaktärerna, eftersom det inte finns så mycket. Så är också Is Amagi Brilliant Park Värd att titta på?

Det är vad jag kommer att gå in på i den här bloggen, så fortsätt läsa. Även denna artikel är både en Amagi Brilliant Park Granska och en lista över skäl Amagi Brilliant Park Är eller är inte värt att titta på.

Allmän berättelse - Är Amagi Brilliant Park värt att titta på?

Den allmänna berättelsen om Amagi Brilliant Park är ganska enkel, och jag gillade faktiskt hur berättelsen var uppbyggd. Det var inte så svårt för mig att förstå och det skapade en enkel berättelse av problemlösningstyp, med några ganska roliga och underhållande underberättelser längs vägen.

Berättelsen börjar med Seiya Kanie, en elev på gymnasiet där Isuzu Sento är också student vid.

Berättelsen är huvudsakligen effekterna av vädret eller inte Amagi Brilliant Park är värt att titta på eftersom du inte kommer att hänga runt för karaktärerna eller dialogen, det är säkert.

Sento hotar Kanie med våld om han inte hjälper henne i hennes mål att rädda Amagi Brilliant Park eftersom antalet besökare har varit under 500,000 4 i 500,000 år och om det fortfarande har under XNUMX XNUMX besökare i slutet av månaden så säljs parken till ett privat företag och alla som är anställda under parken kommer att bli uppsagda.

I det andra avsnittet ser vi det Sento vill Kanie att vara chef för parken och han håller med.

Kanie visar hur kompetent han är i de senare avsnitten och i andra avsnittet när han håller ett motiverande tal om parkens nuvarande tillstånd och alla som är anställda där.

Parken måste genomgå flera stunts under månaden för att locka fler besökare. Dessa inkluderade videoinspelning "Systrarna” klädd i mycket avslöjande baddräkter och skanderar dumma slogans medan de dansar, och lägger senare upp videorna online via en annonstjänst för att locka fler besökare.

De skapade erbjudanden som "Allt för 30 ¥". Stunterna fungerar normalt och besökarna de får dagligen ökar avsevärt, det är uppenbarligen väldigt nära och det gör det lite intensivt.

Längs vägen huvudkaraktärerna, mest Sento och Kanie måste ta itu med problemet med döende prinsessan Latifa, som är en prinsessa av ett magiskt kungarike känt som "Mapel Land".

Karaktärerna i Maple Land är väldigt konstiga och irriterande. De har formen av vanliga japanska maskotar som t.ex Moffel.

Jag måste nämna att deras röster är väldigt irriterande och jag kom ofta på mig själv med att undra varför jag tittade på den här serien när de speciella scenerna från Mascots visades, så var uppmärksam.

Det har avslöjats att prinsessan Latifa kommer att dö om parken inte lyckas. Det har också avslöjats att hon inte överstiger 14-årsåldern, och att hon ständigt stannar i den här åldern och aldrig växer upp. Jag har ingen aning om varför, men jag brydde mig inte om att se den igen för att ta reda på det, jag var bara inte så intresserad.

Jag är inte säker på om det bara var jag men jag trodde det Sento var romantiskt investerat i Kanie, men jag kunde inte riktigt förstå om hon verkligen gillade honom, eller om hon bara ville ha det som var bäst för parken.

Hon fortsatte att försöka leda honom vidare trodde jag, men det gick ändå ingenstans, precis som de flesta karaktärsbågar i serien.

Huvudpersoner - Är Amagi Brilliant Park värt att titta på?

Huvudpersonen var mycket minnesvärd i Amagi Brilliant Park och även om jag ogillade några av dem, hade jag för det mesta en bra tid med karaktären vi goy i Anime. Här är några av huvudkaraktärerna som kommer att presenteras i min Amagi Brilliant Park Review.

Seiya Kanie

Seiya Kanie är elev på populära gymnasiet som Sento deltar också. Han visar en narcissistisk personlighet på grund av sitt arbete som barnstjärna när han var 5.

Han talar ofta ner till andra och tilltalar dem i en underminerande herrgård.

Detta gör honom allmänt outhärdlig och ger mig inte riktigt någon att sympatisera med. Han är konventionellt attraktiv och slags relaterbar.

Han är väldigt självsäker och det beror på hans utseende, även om hans personlighet är ganska irriterande och osannolik, har han mycket bra ledarskap och problemlösningsförmåga som gör honom lite mer beundransvärd.

Han kan hantera pengar och statistik bra och det gör honom effektiv på att vara chef.

Även om det verkar som Sento och Kanie skulle vara en bra match, av någon anledning verkar han aldrig se Sento på det sättet, och jag tror att detta upprör Sento väldigt mycket eftersom hon ofta förnedras av honom eftersom han visas upp som en mycket bättre manager än hon någonsin varit.

Isuzu Sento

Isuzu Sento är också elev på gymnasiet som Kanie deltar och enligt mig är hon väldigt tråkig. Av någon anledning tyckte författarna att det skulle vara en smart idé att ha Sento prata nästan hela tiden med en monoton röst.

Detta betyder att alla toner som kommer ut ur Sentos mun låter likadant, det finns ingen ändring av frekvens i hennes röst. Detta gör hennes karaktär väldigt smärtsam och läskig att se.

Även om hon är attraktiv och beskrivs som Söt hon utstrålar ingen känsla av individualism alls.

Som jag sa, jag förstår inte riktigt vem jag ska sympatisera med, för det är det verkligen inte Sento.

Hennes ambitioner och rädslor är identiska med alla andra anställda på Amagi Brilliant Park, i själva verket har hon förmodligen den bästa positionen, med tanke på hennes utseende skulle hon lätt kunna hitta ett annat jobb som skulle vara ekonomiskt värt mödan, till exempel en skådespelare till exempel.

Hon har också (på något sätt) ett "Musket Rifle", som är något slags skjutvapen från 18-talet? Hon hotar ofta Kanie och de andra karaktärerna med det och regelbundet släpper det.

Inte för att det är viktigt men det är ungefär det enda intressanta jag kunde komma ihåg om hennes karaktär genom hela 12 avsnitt, vilket inte är bra.

Prinsessan Latifa Fleuranza

Sist vi har Prinsessan Latifa Fleuranza som jag liksom gillade men också tyckte var väldigt irriterande. Även om hon gömde att hon hade en allvarlig sjukdom som var livshotande.

Hon har heller aldrig riktigt skjutit upp sina mål för parken Kanie så mycket, och från min synvinkel förtjänade han inte riktigt att hamna i den positionen, med tanke på hans biologiska ålder och troliga oskuld.

Hon talar normalt med en mjuk söt röst som hon normalt inte använder för mycket. Hon har egentligen inget som gör hennes karaktär intressant förutom det faktum att hon hade en terminal sjukdom och var en nuvarande prinsessa.

Jag tror att hon var kär i Kanie? Om hon var det, brydde de sig inte om att avsluta det som hände mellan de två.

De kunde ha gjort en avvisningsbåge med Sento också, vilket jag trodde var en bra möjlig idé, men uppenbarligen hände inget sådant så ha inte förhoppningar.

Anledningar Amagi Brilliant Park är värt att titta på

Karaktärerna i sig är lite unika och kan vara lite roliga ibland, om du är intresserad av allt det förstås. Även om det kändes som att jag tittade på ett barnprogram. Kanske är det bara jag men jag är inte säker, ritdesignen gillade jag mycket från serien så jag ska ge den kredit där.

Det var några ganska bra scener där jag tittade upp och tyckte att det såg bra ut. Den har en bra dynamisk berättelse som är lätt att följa med och vet vem du hejar på.

Men jag vet att det finns massor av människor där ute som inte letar efter den här grabben. Detta förhindrar ibland att det blir tråkigt, eftersom du undrar hur parken ska ta sig ur den här speciella situationen, och hur Sento och Kanie kommer att rädda dem.

Om du letar efter en enkel, glad och glad berättelse om början och slutet Amagi Brilliant Park är för dig. Jag tyckte att systrarnas egenskaper var ganska engagerande, de flesta av dem var dock alla bimbos och ingen av dem hade några faktiska färdigheter.

Men självklart kommer vi att ha tittare som älskar all busty action. Amagi Brilliant Park har säkert en del av det oroa dig inte.

Anledningar till att Amagi Brilliant Park inte är värt att titta på

Ärligt talat är det ganska svårt att komma på skäl att titta på Amagi Brilliant Park. Men jag tror att det beror på vilken typ av person du är. För för mig var Amagi Brilliant Park inte vad jag ville ha.

Det var en tydlig början till slut utan att några andra berättelsebågar gick åt andra håll eller avslutade annorlunda än hur jag trodde att de skulle. Vi såg en tydlig lösning på problemet och detta var ett av de största problemen för mig när jag tittade Amagi Brilliant Park. Men låt oss först få bukt med mitt huvudproblem.

De flesta underkaraktärerna, i synnerhet maskoterna, var extremt irriterande och jag hatade dem alla. Jag brydde mig faktiskt inte ens om att se specialen (som var en dubb) eftersom jag var så glad att den hade tagit slut och jag behövde inte höra deras röster någonsin igen.

För det var jag tacksam. Men ja, maskottarnas röster är en smärta, för att inte tala om Sento, som smyger mig mer än irriterar mig. Det verkar bara som om den här historien kunde ha skrivits så lätt.

Jag vet att anime inte är realistiskt ändå men Amagi Brilliant Park är inte alls realistisk i alla fall, form eller form. De flesta av avsnitten trotsar alla aspekter av även den minsta konventionella logik.

För tittare som letar efter konflikter mellan karaktärer och mystiska plottwists kommer du inte att vilja stanna kvar. Amagi Brilliant Park erbjuder inte riktigt det, den erbjuder en enkel berättelse med ett tydligt problem och lösning.

Det fanns helt enkelt inget coolt slut eller knep i historien för att sätta insatserna högt. Det var lite kul att se och jag blev bara intresserad när systrarna gjorde en dum slampans för att få fler kunder.

Hela serien var verkligen förglömlig och jag brydde mig aldrig ens om att titta på specialarna som jag sa tidigare.

Slutsats

För att avsluta min Amagi Brilliant Park-recension, kommer jag att börja med att säga hur de ger en särskilt avkopplande och rolig aura, men historien är helt enkelt inte lika rolig eller intressant som andra animer jag har sett.

Om du letar efter en mer komplex och "hög insats" typ av tomt, bry dig inte om Amagi Brilliant Park, men om du letar efter något att skratta åt och bara koppla av också, skulle jag ge det ett försök.

Även om en sak jag tyckte om Amagi Brilliant Park var eskapismen av det. Faktumet att Kanie är uppenbarligen inte så gammal och lyckas få till det hela med hjälp av Sento och de andra underkaraktärerna är ganska imponerande.

Jag tror att han ska vara 17-19 år gammal. Detta gör honom till en ganska beundransvärd karaktär och det ger oss hopp och förundran när vi investerar i honom som karaktär.

Vi ser också Sentos färdigheter i de tidigare avsnitten när anläggningarna i parken börjar rinna över för att det regnar för mycket. Jag trodde att detta gav hennes karaktär lite djup och gjorde henne mer intressant och attraktiv.

Visar att titta på istället för Amagi Brilliant Park

Det finns massor av program du kan se istället för Amagi Brilliant Park, här är några nedan som vi skulle föreslå. Även om det beror på vem du är som person, gillar vissa människor Amagi Brilliant Park på grund av hur det är.

Vi är inte säkra på vilken genre Amagi Brilliant Park faller under, men det kan vara en bit av liv och äventyr. Vi skulle inte överväga romantik, med tanke på omständigheterna. Vi har samlat några som inte är lika och några som inte är det. Vi hoppas att du kommer att njuta av dem alla. Jag hoppas också att du gillade min Amagi Brilliant Park Recension.

Som alltid är detta blogginlägg bara för att informera dig. Vi hoppas att den här bloggen, precis som alla våra andra, har varit effektiv för att informera dig som den borde. Vi siktar på att lägga upp mer sådant här innehåll.

Om du vill hjälpa oss, gilla den här bloggen och dela den om du kan. Du kan också prenumerera så att du kan få e-post varje gång vi lägger upp en ny blogg.

Övergripande betyg för denna anime:

Betyg: 3 av 5.

Du kan också prenumerera på vår YouTube-kanal här: https://www.youtube.com/channel/UCRYkAdQhzg2HYxWoZrKmgdw?view_as=subscriber

Tack så mycket för läsningen, vi önskar er all lycka till.

Lämna en kommentar

Translate »
Ads Blocker Image Drivs av Code Help Pro

Annonsblockerare upptäckt!

Vi har upptäckt att du använder tillägg för att blockera annonser. Vi erbjuder 99 % av vårt innehåll GRATIS, vänligen stäng av din annonsblockerare medan du använder vår webbplats. Tack.

Powered By
Bästa Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock